My mood!
Mood mimi tengah bahagia sangat nihh! Sebab teringat..ehem,ehem!
Princess hour: the princess diary: January 2012 ) repeat top left; -moz-border-radius: 20px 20px / 20px 20px; border-radius: 5px 5px / 5px 5px; border: 2px dotted #9E7BFF; margin:0 0 .60em; padding: 5px 5px 5px 5px; background: url(http://3.bp.blogspot.com/-GN5-RsjgztI/Tu6jxvo6_PI/AAAAAAAADfY/bSMyD2FVr7Q/s1600/f.png) repeat top left; -moz-border-radius: 20px 20px / 20px 20px; border-radius: 5px 5px / 5px 5px; border: 2px dotted #DA81F5; } .deleted-comment { font-style:underlined; color:transparent; } .feed-links { clear: both; line-height: 2.5em; } #blog-pager-newer-link { float: left; } #blog-pager-older-link { float: right; } #blog-pager { text-align: center; } /* Widgets ----------------------------------------------- */ .widget ul, .widget #ArchiveList ul.flat { padding: 0; list-style: none; } .widget ul li, .widget #ArchiveList ul.flat li { border-top: dashed 1px #ccc; border-top: dashed 1px rgba(128, 128, 128, .5); } .widget ul li:first-child, .widget #ArchiveList ul.flat li:first-child { border-top: none; } .widget .post-body ul { list-style: disc; } .widget .post-body ul li { border: none; } /* Footer ----------------------------------------------- */ .footer-outer { color:#cccccc; background: transparent url(http://www.blogblog.com/1kt/transparent/black50.png) repeat scroll top left; -moz-border-radius: 0 0 20px 20px; -webkit-border-top-left-radius: 0; -webkit-border-top-right-radius: 0; -webkit-border-bottom-left-radius: 20px; -webkit-border-bottom-right-radius: 20px; -goog-ms-border-radius: 0 0 20px 20px; border-radius: 0 0 20px 20px; -moz-box-shadow: 0 1px 3px rgba(0, 0, 0, .15); -webkit-box-shadow: 0 1px 3px rgba(0, 0, 0, .15); -goog-ms-box-shadow: 0 1px 3px rgba(0, 0, 0, .15); box-shadow: 0 1px 3px rgba(0, 0, 0, .15); } .footer-inner { padding: 10px 20px 20px; } .footer-outer a { color: #663399; } .footer-outer a:visited { color: #663399; } .footer-outer a:hover { color: #663399; } .footer-outer .widget h2 { padding:2px;margin:1.5em 0 .75em;background: #FFFFFF; border-top: 3px dotted #000000; border-bottom: 3px dotted #000000; border-left: 3px solid #000000; border-right: 3px solid #000000; -moz-border-radius: 25px 10px / 10px 25px; border-radius: 25px 10px / 10px 25px;text-align:center; } h2:hover {padding:2px;margin:1.5em 0 .75em;-moz-border-radius: 1em 4em 1em 4em; border-radius: 1em 4em 1em 4em; text-align:center; background: #DA81F5; border-left: 3px solid #D0A9F5; border-right: 3px solid #D0A9F5; background-image:url(http://www.drikoti.net/Goodies/Favicons/Ico/fv-new05.ico); background-position:bottom right;background-repeat:no-repeat; } color: #aaaaaa; } /* Mobile ----------------------------------------------- */ html body.mobile { height: auto; } html body.mobile { min-height: 480px; background-size: 100% auto; } .mobile .body-fauxcolumn-outer { background: transparent none repeat scroll top left; } html .mobile .mobile-date-outer, html .mobile .blog-pager { border-bottom: none; background: transparent url(http://www.blogblog.com/1kt/transparent/white80.png) repeat scroll top left; margin-bottom: 10px; } .mobile .date-outer { background: transparent url(http://www.blogblog.com/1kt/transparent/white80.png) repeat scroll top left; } .mobile .header-outer, .mobile .main-outer, .mobile .post-outer, .mobile .footer-outer { -moz-border-radius: 0; -webkit-border-radius: 0; -goog-ms-border-radius: 0; border-radius: 0; } .mobile .content-outer, .mobile .main-outer, .mobile .post-outer { background: inherit; border: none; } .mobile .content-outer { font-size: 100%; } .mobile-link-button { background-color: #336699; } .mobile-link-button a:link, .mobile-link-button a:visited { color: #ffffff; } .mobile-index-contents { color: #111111; } .mobile .tabs-inner .PageList .widget-content { background: #9966cc url(http://www.blogblog.com/1kt/transparent/white80.png) repeat scroll bottom; color: #ffffff; } .mobile .tabs-inner .PageList .widget-content .pagelist-arrow { border-left: 1px solid #9966cc; } .post ul {list-style:none; } .post ul li { line-height: 1.4em; background: transparent url(http://i128.photobucket.com/albums/p165/charmroyal/graphics/bullets/43.gif) no-repeat scroll 0px 4px; margin: 0.3em 0; padding: 0 0 0.8em 20px; } ::-moz-selection { background:#DA81F5; color:#DA81F5; } ::selection { background:#DA81F5; color:#DA81F5; .post ul {list-style:none; } .post ul li { line-height: 1.4em; background: transparent url(http://www.glitter-graphics.com/images/empty.gif) no-repeat scroll 0px 4px; margin: 0.3em 0; padding: 0 0 0.8em 20px; } .post ul li:hover { background: transparent url(http://www.glitter-graphics.com/images/empty.gif) no-repeat scroll 0px 4px; } .post blockquote { background: #CC99FF; -moz-border-radius-topleft: 10px; -moz-border-radius-bottomright: 10px; padding: 6px; Border: 1px dashed #CC99FF; margin:1em 20px; } -->

! ✿LYSSA FAIZUREEN✿ !

Friday, 27 January 2012

, HEADER BLOG YG FREE 4 BOY N GURL~!!!!!!

Assalamualaikum!

Arini etibe mimi dh jadi baiiiiiiikkkkk sngt sbb nk bgi korang header, heehehe,, nnti ade mase,mimi bgi lagi,eeaaa?? ok, sori kalu x cute or smart,, ^^

http://2.bp.blogspot.com/-yEW25m_Qsv8/TyKN0JWOAQI/AAAAAAAAAFc/vRFCp-Nr3Hk/s320/cute1.png


http://3.bp.blogspot.com/-VEZks-9q-HM/TyKOSiVGSjI/AAAAAAAAAFk/39hxEiqKtm4/s320/cute2.png


http://3.bp.blogspot.com/-nIsIftYdZjY/TyKO_m4AtZI/AAAAAAAAAFs/eS60gcdITgw/s320/cute4.png


http://3.bp.blogspot.com/-bbaTAujBqJo/TyKPxZigbQI/AAAAAAAAAF0/mK0C9AiiuLA/s320/kerokero.png


http://2.bp.blogspot.com/-wZF0zVysPUo/TyKRGcBg65I/AAAAAAAAAF8/jcZ_l7-MEEg/s320/cute.png



nila header2 yg mimi da bwat khas ntok korang sume kalau korang nk lagi besa, korang besa kn sndiri eaa?? sng je,,^^ kalau ade pape masalah mcm x reti nk besakn ke,,gi tau mimi,eeaa??,, da amek 2,,jgn lupe komen,eeaa,, ok, selamat merembat! hahaha peace!^^





Thanks sbb sudi bace entry mimi,like kalau suke^^

Thursday, 26 January 2012

, Accidet DEPAN MATE!! WARRGGHH!!! SO SCARY!!!!

ASSALAMUALAIKUM,,,

ape khaba sume orng?? sumenye sihat?? alhamdullilah,,, hehehe,,

skrng ni bru balik ari ikot mak gi servis kete, boring x terkate!! dok termenong je,,

tapikan,,mse OTW nk gi proton 2,, kejadian yg x disngke trjadik,
 ACCIDENT depan MATE!!!!!!!!!

aayyyooo,,skrng ni pon still lagi terbyng2 kn peristiwe tadi,, uurrgghh,, so scary,,mngkin mimi cite ni korang rase eemm,,x rase pape, tapi klu la korang kt tmpt mimi,korang akan rse NGERI,TAKOT,MEREMANG BULU ROME!!!!!

tapi,accident ni x de a smpai meragut nyawe, tapi tngok penunggang motosikal 2,kesian tngk dy,darah penuh kt muke mmg bodoh kete yg langga 2, signal x bgi,main cross je, da la moto 2 ngah laju, tgnh moto 2 PECUTTTTTTTTTTTTT...

skali kete 2 cross, BOOOOMMMMMMMM!!!!!!!

guling2 laki yg naek moto 2 kt jlnraye, nasib baik la mse 2 jln lengang,klu tetibe ade kete or lagi mnakutkn, lori,,, ngah laju kn,konfem mati laki cine 2,

tapi mimi mmg pasti la,yg orng drive kete 2 mmg salah! mmg SALAH! <--cehhh,blagak mcm orng dewase :p msti orng yg drive kete 2 mmg kne baa ganti rugi! ganti rugi moto laki cine 2 yg mmg hanco berkecai,baya duit hospital,n lain2 lgi , lagi baguzz,kne saman!

ade kemungkinan gak kn,yg laki cine 2 akn saman orng yg drive kete 2,tapikn, cube byngkn klu orng yg drive kete 2 saman laki cine 2???

hahaha,,SAH! orng yg drive kete 2 muke tembok,muke x malu,dy x kne pape tpi nk saman laki cine yg cedere 2, hahaha, ^^




Thanks sbb sudi bace entry mimi,like kalau suke^^

Wednesday, 25 January 2012

, NAME BLOG YG BARU!!!!!!!!!!!!!^^

Assalamualaikum,,,

amboiiii,,pnjngnye nme baru blog ni, ek??  PRINCESS HOUR: THE PRINCESS DIARY

wwaahhhhh!!!! gitu! <--- MENGGEDIK

well, name ni gabungan name drama princess hour n nme diary kwn mimi,zetty ilham (zetty jgn mrh eeaa?? hik,,,^^) 

mimi ingt nk bwat header lagi,, gamba mimi n gamba lee shin with chae kyung. EXITED LA PLAKKKK!!!! wane ape ekk??? tapi,yg pastinye,mimi x nk wane pink, wane purple,,,hhmmpp,,ok gak kn?? sesuai ngan background blog mimi,^^ 

ok la, byyeee!!!! <--- x de idea nk mnaip ape lagi

Thanks sbb sudi bace entry mimi,like kalau suke^^

, OH!!!!! MY FRIEND!!!!!!!!

Assalamualaikum blogger2 n follower2 blog mimi yg dikasihi sekalian,,

korang sume sihat?? mimi skrng ni x bape sihat, demam sket,sakit kpale n sket tekak sket, tapi gagakn diri jugak nk post entry nihh!! hahahaha, psl mimi ade something nk gitau,^^

tngh malam smalam,mimi ade gi kdai mamak,mse OTW gi kdai mamak 2, ade sekor anjing ni, mse lampu isarat pejln kaki merah,dy benti smbil pndng kiri knn, n then, mse lampu da hijau, dy pon tekedek-kedek lintas jln,,hahaha, family mimi dlm kete gelak,, je,

Bagus anjing 2, mematuhi peraturan jln raye, bgus2, hehehe ><

hehehe,ok la, papai

Thanks sbb sudi bace entry mimi,like kalau suke^^

Tuesday, 24 January 2012

, PRINCESS HOUR!!!!!!!!!!!!

Assalamualaikum!!!! hehehehe,, tau x drama PRINCESS HOUR??? ketinggalan zaman??? hmpp,,mimi tau,,drama ni da berkurun lmenye,kn?? tapi mimi still lagi tergile2kn drama ni,lag2 ble ade sweet couple dlm drama ni,

jgn risau,depe bersame lastly nnti,,kehkehkeh,,
nk tau spe wtk utame cite ni?? ha,,important nihhh!!!! Spe lagi klu bkkny unnie kesayangan mimi, YOON EUN HYE unnie n oppA kesayangan mimi, JOO JI HOON, dorang mmg serasiiiiii sngt!!! sweet!!

mule2 dorang kne kawen pakse,biasela,drama kn,, lastly,, masing2 jatuh cinta,,hehehehe,, ok la, x mau tulis pnjng2,kang nnti pening plak korang nkbce,kn?? byeeeee
Thanks sbb sudi bace entry mimi,like kalau suke^^

Monday, 23 January 2012

assalamualaikum kpd warga facebook   oppsss,silap,warga blogger sekalian,,da lme x update,sibok ngan keje skola,yela,cuti rye cine ni,cikgu mmg bagi homework belambak!!! mesti siapkan nihh!!! nnti klu x siap naik skola,silap2 kne rotan ,hehehe,^^


minggu pling SYOKKKKKKKKKKKKKK skali sbb minggu ni,sume kwn2 mimi yg dok asrama balek. depe sume mstila bkk fb pnye kn?? hahaha^^ ade yg da kawen ,,,, :P hahahhaaha gurau je la,

kn best klu kitorng sume sekelas bwat selama-lamanya??? <---ceh,,gne ayat pnuh

hahahaha,,bese la 2,,, kekadang rse mcm nk gne ayat pnh ^^ckp psl kwn2 nk introduce kt korng BFF mimi (best friend forever)

n,,,kitorng nme kn grup ni sbagai


 DEAR DIARY.........

hmpp,,len kali je la eaa,,nk tido leee anyongggg
Thanks sbb sudi bace entry mimi,like kalau suke^^

Friday, 20 January 2012

, ZAMAN KANAK-KANAK!!!!!!! RINDUNYAAAAAAA!!!!!

assalamualaikum!!!!!

wahhh!!!! rsenye da 1 minggu da x post entry,kn??? hehhehe,,skrng time skola,so,bole on9 2 hari sminggu je ^^hehehe,, rse lain sngt skrng ble msukkelas, nape rse lain plek nihh?? hehehe yela,, da 3 thn mimi skelas ngan kwn2 6KREATIF mimi yg trsyng,,skrng ni,,sume da bwk haluan msing2 kite sume da x skelas,,se RINDU,,,, kdng2,rse nk nangis pon ade,, :'(   <==== da mule mnangis hahaha^^


mimi ske sngt gamba ni, SWEET SNGT!!! ^^ hehehe,, ingt lagi mse kitorang gilawatan ke KL,,mse dlm bas,,psng radio lagu LAZY SONG <----- lgu feveret bdax laki klas 6k kitorang nyanyi lagu ni rmai2,,errrr,,rsenye bdax yg dok blakang je kot yg nyanyi, hohohohho

bnykgilerr la knangan manis kitorang,klu nkcite kn sume,,pnjng sngt, kang nni pening nk bce ok,,bye!!!

Thanks sbb sudi bace entry mimi,like kalau suke^^

Saturday, 14 January 2012

, LIE TO ME JJANGGGGG!!!!!!!!!!

assalamualaikum,,,

annyeonghaseyo!!!!! korang mstila tau K-DRAMA kn??? msti bnyk drama2 yg hot korang tau,kn??? hohoho,,sme la mcm mimi :P skrng ni mimi ngah obses ngan drama LIE TO ME BESTTTTTT!!!! tapi yg mimi x brape ske,,hero n heroin cite ni,,hmp,,,heroin ok sngt dahhh,,cme heronye 2,x pdn la ngan yoon eun hye,,,

hehehe,,sorry to say,,tpi bagi mimi dorang mmg x pdn,,:( 

hmpp,,dlm cite 2,,heronye,,hyun  kijoon, ade sorng adek,nme nye HYUN SANG HEE ha,,yg sang hee ni,sweet giler ngan GONG AH JUNG (yoon eun hye)


hoho,,walaupon x puas hati ngan cpl dlm cite ni,,em,,tapi cite still JJANGGG!!! ^^ hrp ah jung n sang hee jadi hero n heroin drama mase akn dtng^^



dorang mmg sweet cpl!!!! aiguuu!!!! SARANGHAEEEEEE!!!!!^^


iisshhh!!!! hrpla dorang ni brlakon sme2 dlm 1 drama ^^ sweet btulla depe ni, kalo dorang kawen btol2,,lagi la mimi suke!!!! hahahaha SWEET COUPLE EVERRRR!!!!^^ HWAITINGGGGG!!!! 

sbelum ki joon jmpe ngan ah jung,,dy ade ske kt sorang pompuan ni,,nme dy x silap yoon joo,mle2 sang hee ske kt yoon joo,tapi disbbkn dy tau yg yoon joo ske kt abg dy,dy pon lpskn la yoon joo kt abg dy,tapi,lps sang hee n ki joon da jmpe ngan ah jung,depe bedua same2 jatuh cnte kt ah jung lastly,ki joon yg dpt ah jung! xpuas hati btull!!!! sian sang hee,, :(


yg ni,,scene yg mimi pling suke!!!! sang hee srngkn cincin kt jari ah jung so sweet!!!!! >,<

okla,,nnti mimi cite lagi byeeee!!!!

Thanks sbb sudi bace entry mimi,like kalau suke^^

Saturday, 7 January 2012

, TADA!!!!! SYAMIMI IS BACK!!!^^

assalamualaikum,,,,

amboiii!!! berhabuk dah blog mimi ni, tiup cket,,FUHHH!!!! hahahha^^ rase mcm stahun x update walhal bru sbulan lebeh,hahahaha(tapi 2 kire lme gak tuhh,,^^)

skrng mimi da naek form 1,,da 13thn,skola menengah,mcm x caye je yg mimi da form1,cptnye mse berlalu,huhuhu,,^^














EHHH???? EHH??? apsal tetibe gamba kapal terbng plak nihh??? hehehe,,mse bln 12,mimi cuti kt sarawak ,kn mimi da gitau??? hehehehe,pegi melawat ayah kt sne slame 1 mnggu,bORINGG!! kt sne tngk tv aje,,,jln2 pon skali je,gi sibu,mse kt sibu 2 ade gi kdai mkn ni,mmg sdp daging lembu sizzling lada hitam kt situ,mmg TERBAEKKK!!!!!!

 
















yg ni je la yg mnyelerakn yg laen kureng sket,dlm restoran 2 mmg cntik,suasana ala2 ROMANTIK gitu~ hahahaha^^ btul la! kalo kowunk gi situ,konfem korang nk begamba,,hahaha,mimi pon begambakt situ,ufufufufufu^^


hohoho,,,cntikkn lampu2 kt blakang tuhh??? :)  tapi mse ni mimi geram ngan rambut dpn mimi,tah mcmne tah jadinye,huhhh "," 


ucehhh!!! posing kemain tuhh!!!! hahahahaha XD (prasan la plak :p)mse nk kuar tuhh,nmpk ade kolam nihh,,cntik kolam ni,mimi pon uh mk mimi snap gmba ni ,hehehehe~^^

ade satu kedai ni,,(kedai ni kt sarawak) bakso dy sdp!!!!! tiap kali gi mkn kt situ,msti pesan bakso,air?? x laen x bk air limau. tah nape,tiap kali mimi gi kdai tuhh,msti terlintas kt pikiran, "AIR LIMAU" walhal bkn sdp sngt pon,hahahaha^^


ni la die,air limau tuhh,,kdai ni dkt blakng umah je,so bile nk gi mkn kt kdai ni,jln kaki je dari umah,


ni plak baksonye,,meatball dlm bakso 2 bnyk!!!! (sbb 2 la sd,ekkk???) hehehe~^^ kuah bakso pon ok,cme ade skali mimi pegi 2 kah bakso masin sngt. so,mimi mkn meatball n bihun je,kuah hirupla gak sket,n then,mase breakfast,(mse 2 ari last) ayah mimi bwk mimi n mk gi breakfast kt 1 kdai ni,bknnye kdai mamak,kdai mlayu biase,ROTI CANAI kt situ,,,mmg TERBAEKKKK!!!! roti canai 2 ranggup tapi dlm dy lmbut,ENJOY~


mse mimi gi parkson lak,mse hari ke-2 terakhir sehari sbelum mimi balek,mak dpt handbag baru (hadiah dari ayah,smpena ngan befday mak)hahahaha,,


ehh??? FT island laa!!!! OPPA!!! SARANGHAE!!! MUAHH!!!^^ hehehe^^ mse nk kuar 2,tetibe nmpk gamba FT island ni,apelagi,mimi pon SNAP la! he~ tapi snapsmbunyi2 la sbb kalo nk snap gamba terang2,konfem orng kt situ x kasi,FT island the best!! HWAITING!!!^^

mimi dpt keychain je,3 keychain tapi keychain2 tuhh sume mhl,rm8 ke ats,mhl,kn??? brng2 kt sana mmg  mahal2 belake,mkn bakso 1,nasi cmpo1,air limau1,teh pns 2 = rm18.90 nasib baik la sdp,berbaloi la jugak,","

mse hari last plak,mak n ayh gi petikpaku pakis kt ldng ayah 2,mimi dok dlm kete je,mls nk kuar,smptlagi snap,tawu??hahahaha


esoknye,,mse untok balek,mimipkai simple je,t-shirt,kardigan n suar jean. that all (mimi x bertudung) em,,actually mimi mmg x pkai tudung pon,,hehehehe^^


dah dlm kpl terbang!!!! ehehehe,,sbelah mimi actually ade sorang pakcik,mase mknn da smpai,mimi pon bkk la bekas mknn 2 (kalo da dpt bkka,nk bwat ape lagi kn??? haha^^) hurrmmmm~
harum semerbak,,NASI BERIANI~


mcm mkn nasi beriani kt restoran!sdp!!!! x bole d'lupekn!!! hahaha,,
mase mimi da habis mkn nasi,mimi pon terase nk minum air,,mimipon bkk la bks air mineral 2,bknnye dlm botol,dlm cup plastic2 ha,,mcm kt bwh ni,,

mimi nk bkk,susahh!!! x bkk2 jugak,mimi nk bwat lubang ,bagi sng nk koyak or bkk,mimi tkn ngan ibu jari mimi,TKN!!!! PUSHHHH!!! BOOOMMMM!!!!
air terpercik bnyk jugak,pak cik kt sbelah yg tadi ngh nyenyak tido terbgn sbb terkejut ngan byi BOOOMMM tuhh,diepndng kiri,knn pastu tido blek,mimi po bwat derk je la,haahaha ok,,smpai sini je,,BYEE!!!!^^












Thanks sbb sudi bace entry mimi,like kalau suke^^

Copyright@segala benda di blog ini Hak Milik Syamimi Che Usof