My mood!
Mood mimi tengah bahagia sangat nihh! Sebab teringat..ehem,ehem!
Princess hour: the princess diary: Mimi buli seorang budakkk! ) repeat top left; -moz-border-radius: 20px 20px / 20px 20px; border-radius: 5px 5px / 5px 5px; border: 2px dotted #9E7BFF; margin:0 0 .60em; padding: 5px 5px 5px 5px; background: url(http://3.bp.blogspot.com/-GN5-RsjgztI/Tu6jxvo6_PI/AAAAAAAADfY/bSMyD2FVr7Q/s1600/f.png) repeat top left; -moz-border-radius: 20px 20px / 20px 20px; border-radius: 5px 5px / 5px 5px; border: 2px dotted #DA81F5; } .deleted-comment { font-style:underlined; color:transparent; } .feed-links { clear: both; line-height: 2.5em; } #blog-pager-newer-link { float: left; } #blog-pager-older-link { float: right; } #blog-pager { text-align: center; } /* Widgets ----------------------------------------------- */ .widget ul, .widget #ArchiveList ul.flat { padding: 0; list-style: none; } .widget ul li, .widget #ArchiveList ul.flat li { border-top: dashed 1px #ccc; border-top: dashed 1px rgba(128, 128, 128, .5); } .widget ul li:first-child, .widget #ArchiveList ul.flat li:first-child { border-top: none; } .widget .post-body ul { list-style: disc; } .widget .post-body ul li { border: none; } /* Footer ----------------------------------------------- */ .footer-outer { color:#cccccc; background: transparent url(http://www.blogblog.com/1kt/transparent/black50.png) repeat scroll top left; -moz-border-radius: 0 0 20px 20px; -webkit-border-top-left-radius: 0; -webkit-border-top-right-radius: 0; -webkit-border-bottom-left-radius: 20px; -webkit-border-bottom-right-radius: 20px; -goog-ms-border-radius: 0 0 20px 20px; border-radius: 0 0 20px 20px; -moz-box-shadow: 0 1px 3px rgba(0, 0, 0, .15); -webkit-box-shadow: 0 1px 3px rgba(0, 0, 0, .15); -goog-ms-box-shadow: 0 1px 3px rgba(0, 0, 0, .15); box-shadow: 0 1px 3px rgba(0, 0, 0, .15); } .footer-inner { padding: 10px 20px 20px; } .footer-outer a { color: #663399; } .footer-outer a:visited { color: #663399; } .footer-outer a:hover { color: #663399; } .footer-outer .widget h2 { padding:2px;margin:1.5em 0 .75em;background: #FFFFFF; border-top: 3px dotted #000000; border-bottom: 3px dotted #000000; border-left: 3px solid #000000; border-right: 3px solid #000000; -moz-border-radius: 25px 10px / 10px 25px; border-radius: 25px 10px / 10px 25px;text-align:center; } h2:hover {padding:2px;margin:1.5em 0 .75em;-moz-border-radius: 1em 4em 1em 4em; border-radius: 1em 4em 1em 4em; text-align:center; background: #DA81F5; border-left: 3px solid #D0A9F5; border-right: 3px solid #D0A9F5; background-image:url(http://www.drikoti.net/Goodies/Favicons/Ico/fv-new05.ico); background-position:bottom right;background-repeat:no-repeat; } color: #aaaaaa; } /* Mobile ----------------------------------------------- */ html body.mobile { height: auto; } html body.mobile { min-height: 480px; background-size: 100% auto; } .mobile .body-fauxcolumn-outer { background: transparent none repeat scroll top left; } html .mobile .mobile-date-outer, html .mobile .blog-pager { border-bottom: none; background: transparent url(http://www.blogblog.com/1kt/transparent/white80.png) repeat scroll top left; margin-bottom: 10px; } .mobile .date-outer { background: transparent url(http://www.blogblog.com/1kt/transparent/white80.png) repeat scroll top left; } .mobile .header-outer, .mobile .main-outer, .mobile .post-outer, .mobile .footer-outer { -moz-border-radius: 0; -webkit-border-radius: 0; -goog-ms-border-radius: 0; border-radius: 0; } .mobile .content-outer, .mobile .main-outer, .mobile .post-outer { background: inherit; border: none; } .mobile .content-outer { font-size: 100%; } .mobile-link-button { background-color: #336699; } .mobile-link-button a:link, .mobile-link-button a:visited { color: #ffffff; } .mobile-index-contents { color: #111111; } .mobile .tabs-inner .PageList .widget-content { background: #9966cc url(http://www.blogblog.com/1kt/transparent/white80.png) repeat scroll bottom; color: #ffffff; } .mobile .tabs-inner .PageList .widget-content .pagelist-arrow { border-left: 1px solid #9966cc; } .post ul {list-style:none; } .post ul li { line-height: 1.4em; background: transparent url(http://i128.photobucket.com/albums/p165/charmroyal/graphics/bullets/43.gif) no-repeat scroll 0px 4px; margin: 0.3em 0; padding: 0 0 0.8em 20px; } ::-moz-selection { background:#DA81F5; color:#DA81F5; } ::selection { background:#DA81F5; color:#DA81F5; .post ul {list-style:none; } .post ul li { line-height: 1.4em; background: transparent url(http://www.glitter-graphics.com/images/empty.gif) no-repeat scroll 0px 4px; margin: 0.3em 0; padding: 0 0 0.8em 20px; } .post ul li:hover { background: transparent url(http://www.glitter-graphics.com/images/empty.gif) no-repeat scroll 0px 4px; } .post blockquote { background: #CC99FF; -moz-border-radius-topleft: 10px; -moz-border-radius-bottomright: 10px; padding: 6px; Border: 1px dashed #CC99FF; margin:1em 20px; } -->

! ✿LYSSA FAIZUREEN✿ !

Saturday, 18 February 2012

Mimi buli seorang budakkk!

Heyyy! peace yo~ hehehe,apasal mimi tetibe on9 pepagi bute ni?? haha,baru solat subuh dah mule on9.
Mimi ingat nak tidoq balik lepas solat,tapi mata ni tak mawu tutup,ngantok,tapi tak bole tido,Boringgggg! tak kan la nak dok baring atas katil je kan?? so.. ape lagi,bukak laptop la jawabnye.

^__^

ok,tajuknye mimi buli seorang budak,tapi siapa?? ehehe,sat la,ni nak cite la ni,budak itu ialahhh,,,anak jiran umah depan,dia tu jenis nakal,n banyak cakap(terlampau peramah)
dia ni perempuan la,kalo laki,takkanla nak "melepak" kat rumah mimi seminggu sekali,

semalam pon dia ade 'lepak' kat rumah mimi,oh! lagi satu,dia ni jenis cakap beso(tapi mimi tak heran pon sebab dia ni budak kecik je pon) bile dia ada beli something yang instresting,dia akan datang rumah mimi semata-mata nak tunjuk barang yang dia beli,semalam pon same la,dia baru beli perfume.(perfume powerpuff cirl),mimi pon senyum je la bile dia menunjuk-nunjuk perfume 'azimat' dia tu.

biasanye,dia datang rumah mimi nak main barbie,tapi semalam buang tabiat la pulak,nak melukis. so,mimi bagilah dia pensil n kertas dari sketch book skola mimi,

mule-mule dia suruh mimi lukis,tapi,mase tu mimi ade idea jahat sikit (nak kenakan dia) mimi paksa dia lukis orang dulu.dia pon ikut je la ape yang mimi suruh ^__^ mimi jadi lady boss kejapp,


Ni lah dia,oppss,sorry,lupe nak bagitawu nama dia, nama dia fateen. dok tekun melukis nihh! haha,

dan,,,selame 30 minit melukis, hasilnya jadi macam ni

v
V
V
V
V
V


'klassssssssss' sangatkan lukisan si fateen ni?? hahaha,

next, dia pulak yang suruh mimi lukis,mimi pon dengan senag hatinye lukis je la.
lepas dia tengok lukisan mimi,dia terdiam,

and then dia terusmain barbie,5 minit kendian,dia nak balik,hahaha yESSSS! rancangan pembulian fateen terlaksana!







Thanks sbb sudi bace entry mimi,like kalau suke^^

0 Pengomen Terhebat!:

Post a Comment

Copyright@segala benda di blog ini Hak Milik Syamimi Che Usof